skip to Main Content

Bouwen is voor Bram meer dan werken alleen, het is een passie!

Wat ooit begon als een bijbaan is inmiddels uitgegroeid tot een kundig en jong bedrijf: Bram Bouwbedrijf.

Bram Damen begon met een vmbo vaktechnische opleiding, vervolgde een technische MBO opleiding en eindigde met een afgeronde HBO studie. Tijdens deze lange leerweg heeft Bram altijd passie gehad voor bouwen en met zijn handen werken, iets wat hij mist tijdens zijn baan als projectleider.

Bram vindt het belangrijk dat je doet wat je leuk vindt! Dat heeft geresulteerd in Bram Bouwbedrijf, een enthousiast, passievol en betrouwbaar bedrijf. In samenwerking met de beste vakmensen kunnen wij jouw wensen realiseren. Met ons uitgebreide netwerk van bouwspecialisten, architecten en leveranciers kunnen wij jouw verbouwingen & renovaties organiseren en succesvol uitvoeren. Dit met 1 aanspreekpunt: Bram!

Doordat je te maken hebt met een klein bedrijf, spreek je steeds met dezelfde persoon en dat werkt wel zo prettig. Je zult merken dat door dit persoonlijk contact alles soepel loopt en de kans op misverstanden minimaal is. Dit geldt natuurlijk tijdens de bouw, maar ook voor de service als het project klaar is. Jouw werk wordt afgemaakt volgens afspraak!

Daar staat Bram Bouwbedrijf voor!